Bábakalács Bábszínház

Bábakalács Bábszínház
Társulatunkat egy vadvirágról, a Bábakalácsról /Carlina acaulis/ neveztük el, mely régen gyógyhatásáról volt közismert. Védett növény. Virága ezüstös napkorongot mintáz. Termését a szél és a madarak terjesztik.

szerda

Hogy mi történt a kecskeméti találkozón? Hú hát mindenkinek más élménye volt. Annak aki nem vehetett részt nézőként ezen a jelentős eseményen, ahol nem egyszerűen megnézheti a hazai bábszínházak legjobb előadásait, hanem délutánonként részt vehet, egy szakmai megbeszélésen is, ahol az előző napi előadásokról folyik a szó, nemcsak hazánk de Európa legnevesebb rendezőinek és bábjátékosainak társaságában, nos azoknak álljon itt néhány honlapcím, ahol tájékozódhatnak e neves seregszemléről. Videók, írások, ha úgy tetszik azért, hogy még könnyebb legyen a választás, de vigyázat, kiderülhet, hogy a választás csak még nehezebb, mert annyi az érdekes és jó előadás!

A kecskeméti bábfesztiválon bemutatott előadásokra részletesen reflektál a gyermekszínházi portál. Az Egyszervolt.hu-n pedig négy előadást elejétől végéig meg lehet majd tekinteni az érdeklődőknek.

http://www.gyerekszinhaz.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=922:babszinhazak-orszagos-talalkozioja&catid=18:front#OSSZ